O marketten nisan ayına bomba indirim! Ayçiçek yağ kuyruğu oluşturacak indirim açıklandı: Nisan ayı kampanyası başladı!

O marketten nisan ayına bomba indirim! Ayçiçek yağ kuyruğu oluşturacak indirim açıklandı: Nisan ayı kampanyası başladı!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirimler üst üste açıklanmaya devam ediyor. Nisan ayı ile birlikte güncellenen indirimler yeniden raflarda yerini aldı. Yapılan kampanyalar ile birlikte indirimli fiyattan satılan ürünler arasında en dikkat çekeni ayçiçek yağı oluyor. 2022 yılın en fazla zamlanan ürünlerinden olan ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim...

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI DİBİ GÖRDÜ!

Ülkemizde yaşanan enflasyon ile birlikte ürün fiyatlarındaki artış devam ediyor. Ürün fiyatlarında yaşanan artış ile birlikte vatandaşlar ay sonunu düşünür oldular. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte birbirinden farklı kampanyalar ve indirimler marketler tarafından duyuruldu.

Ürünlere getirilen indirimlerden birisi de ayçiçek yağı indirimi oldu. 2022 yılında en çok zamlanan ürünlerden birisi olan ayçiçek yağı fiyatlarında indirim yapıldı. İndirimi duyan vatandaşlar ise o markete akın etti.

İndirim üstüne indirim açıklayan marketler ile birlikte ayçiçek yağı almakta sıkını çeken vatandaşlara kolaylık sağlandı. Migros market zincirleri tarafından yapılan indirim açıklaması ile birlikte vatandaşlar akın etti. 2023 yılı ile birlikte zamlarına devam eden ayçiçek yağı fiyatları ramazan ayına özel indirimleri ile gündemde yerini aldı.

622c445aed13441560e1e5a9.webp

LİTRESİ 30 TL'YE KADAR GERİLEDİ!

2022 yılının en çok zamlanan ürünlerinden birisi olan ayçiçek yağı Migros marketlerinde indirimli fiyattan raflara dizildi. Ayçiçek yağı indirimi kovalayan vatandaşların indirim ayağına geldi. 2022 yılının başlarında 30 TL ile 40 TL arasında bir fiyata alınırken günümüzde ise vatandaşların cebinden en az 170 TL para çıkıyor.

Alım gücünde yaşanan azalma ile birlikte artan enflasyon ürün fiyatlarının yukarı yönlü olmasını sağlıyor. Migros tarafından yapılan açıklama ile birlikte ayçiçek yağında indirim yapıldı. Yapılan indirim sonucunda litresi 30 liraya kadar düşen ayçiçek yağını raflara dizdi.

aycicek-yagi-un-seker.webp

MİGROS İNDİRİMLİ AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI!

Migros market zincirleri tarafından yapılan ayçiçek yağı indirimleri ise şu şekilde;

  • Komili Ayçiçek Yağı 5 L Pet 139.90 TL,
  • Yudum Ayçiçek Yağı 1 L 48,50 TL,
  • Migros Ayçiçek Yağı 2 L 69,75 TL,
  • Migros Ayçiçek Yağı 1 L 37,50 TL,
  • Orkide Ayçiçek Yağı 4 L 157,50 TL,
  • Komili Ayçiçek Yağı 2 L 73 TL,
  • Yudum Ayçiçek Yağı 4 L 149,90 TL,
  • Orkide Ayçiçek Yağı 2 L Pet Şişe 62,90 TL,
  • Yudum Ayçiçek Yağı 5 L Pet Şişe 169,90 TL,
  • Yudum Ayçiçek Yağı 3 L 119,90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN