O meslek grubuna da ulaşım ücretsiz oluyor! Akbil yükleme derdi bitiyor

O meslek grubuna da ulaşım ücretsiz oluyor! Akbil yükleme derdi bitiyor

Yerel seçimlere günler kala seçim vaadleri de açıklanmaya başladı. Belediye başkan adayları 31 Mart yerel seçimler için yeni vaadlerde bulundu. Polis, sarı basın kartı mensubu gazetecilerden sonra o meslek grubuna da ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar…

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde, belediye başkanı adaylarından seçim için vaatler gelmeye devam ediyor. En büyük sorun olan ulaşım ücretleri için o meslek grubuna da ücretsiz olacağı yönünde seçim vaadi geldi.

Belediye başkan adayları polis, gazeteci ve 65 yaş üstü olanlara tanınan ücretsiz ulaşım hakkı için yeni vaadlerde bulundu.

img-3753.jpeg

Mebpersonel.com’un haberine göre; öğretmenleri sevindiren haber geldi. Adaylar, eğitimcilerin yüksek ulaşım maliyetlerini hafifletecek bir adım olarak, onlara ücretsiz ulaşım kartı sunma sözü veriyor.

img-3754.jpeg

Görevleri nedeniyle sık sık farklı yerlere seyahat etmek zorunda kalan öğretmenler, özellikle büyük şehirlerde ulaşım ücretlerindeki artışlardan olumsuz etkileniyor. Polisler için zaten mevcut olan ücretsiz ulaşım hakkının, eğitimciler için de sağlanması, birçok kişi tarafından adil bir uygulama olarak değerlendiriliyor.

Seçim kampanyaları kapsamında, bazı belediye başkanı adayların bu yönde taahhütlerini yakın günlerde açıklaması beklentiler arasında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN