O popüler tatil destinasyonu hınca hınç doldu! Bayramda soluğu herkes orada aldı: İlçe nüfusu 1 milyona dayandı

O popüler tatil destinasyonu hınca hınç doldu! Bayramda soluğu herkes orada aldı: İlçe nüfusu 1 milyona dayandı

Bayram tatiliyle birlikte herkes oraya akın etti! O popüler tatil destinasyonu hınca hınç dolu! İlçe nüfusu 1 milyona dayandı...

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte yüzbinlerce tatilci, İzmir'in popüler tatil beldesi Çeşme'ye akın etti. Bayramın ikinci günü itibariyle ilçenin nüfusu 1 milyona yaklaşırken, otellerdeki doluluk oranı yüzde 90'ı aştı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen ziyaretçiler, Alaçatı gişelerinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Çeşme'de, polis ve jandarma ekipleri, tatilcilerin güvenliği ve huzuru için ek tedbirler aldı.

ILICA PLAJI’NDA YOĞUNLUK

cesme-1.jpg

Dünyaca ünlü Ilıca Plajı, bu bayramda da tatilcilerin gözdesi oldu. Plajda adeta iğne atsan yere düşmez bir kalabalık yaşandı. Sıcak havadan bunalan ziyaretçiler, serin sulara kendilerini bırakarak denizin ve tatilin tadını çıkardı. Plajdaki yoğunluk, dronlarla havadan görüntülendi.

TRAFİK VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Alaçatı gişelerinde oluşan metrelerce uzunluğundaki araç kuyrukları, bölgedeki yoğunluğu gözler önüne serdi. Çeşme'de, yerel yönetimler ve güvenlik birimleri, tatilcilerin rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için kapsamlı önlemler aldı. Artan nüfus ve trafik yoğunluğu nedeniyle ek tedbirler uygulanmaya devam ediyor.

TATİLCİLERİN GÖZDESİ ÇEŞME

ilica.webp

Kurban Bayramı tatilinde Çeşme, her zamanki gibi tatilcilerin favori destinasyonu oldu. Ilıca Plajı’ndaki kalabalık, plajın ne kadar popüler olduğunu bir kez daha gösterdi. Tatilciler, sıcak havada denizin keyfini çıkarırken, plajın doluluğu dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN