O şehirde yaşayanlara piyango vurdu! TEİAŞ kamu işçisi alımı yapıyor! Kadrolar o tarihte belli olacak

O şehirde yaşayanlara piyango vurdu! TEİAŞ kamu işçisi alımı yapıyor! Kadrolar o tarihte belli olacak

Kurumlar tarafından gerçekleştirilen personel alımları dikkatle takip ediliyor. Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. (TEİAŞ), İŞKUR üzerinden 15 farklı şehirde yapılacak alımlar için başvuruları tamamladı. Kadroların ne zaman belirleneceği hakkında araştırmalar devam ederken detaylar belli oldu. Peki, TEİAŞ kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

TEİAŞ, tarafından yapılacak personel alımları hakkında araştırmalar devam ediyor. 22 kişilik işçi alımları kapsamında kadro ve pozisyon detayları belli oldu. Peki, TEİAŞ kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

78 ŞEHİRDE 22 ALIM YAPILACAK

Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. (TEİAŞ), Farklı kadro ve niteliklerde toplam 22 işçi alımı yapılacağını duyurdu. Büro işçisi, tekniker ve teknisyen pozisyonları kapsamında lise ve ön lisans seviyesinde personel alımı yapılacak aktarılırken başvurular İŞKUR üzerinden tamamlandı. 19 Ocak 2024 tarihinde sonlanan başvurular kapsamında kura çekilişleri de dikkatle takip ediliyor. 22 işçi alımı şu şekilde dağılmıştır:

  • 15 Teknisyen (2 Elektronik, 12 İnşaat ve 1 Elektrik),
  • 1 Tekniker (Elektrik Teknikeri),
  • 2 Eski Hükümlü Büro İşçisi,
  • 4 Engelli Büro İşçisi.

teias-personel.jpg

KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TEİAŞ tarafından gerçekleştirilecek personel alımları İŞKUR üzerinden yapılan başvurular ile birlikte tamamlandı. Kabul edilecek ve başvuru sonucunda oluşturulacak nihai liste ile birlikte kura çekilişi yapılacak. Adaylardan KPSS şartı istenirken başvuru değerlendirmeleri kapsamında kura çekilişleri 8 Şubat 2024 tarihinde TEİAŞ Genel Müdürlüğünde yapılacak. İlgilenen adaylar, başvuru işlemleri ve detaylı bilgiler için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresini ziyaret edebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN