O ülkeden artan fiyatlara BİM çözümü! Ülkelerine davet ettiler: Gel her şeyi ucuza sat

O ülkeden artan fiyatlara BİM çözümü! Ülkelerine davet ettiler: Gel her şeyi ucuza sat

Dünya üzerinde etkisini gösteren ekonomik kriz, o ülkede yeni arayışlara yol açtı. Pahalılık nedeniyle artan şikayetlere BİM çözümü geldi. Türkiye'nin dev market zinciri BİM'i ülkelerine davet ettiler. İşte tüm detaylar...

BİM Birleşik Mağazalar o ülke tarafından telif aldı. Pahalılıkla mücadele eden o ülke resmen gel her şeyi ucuza sat dedi. BİM çözümü ülke gündeminde yer alırken, detaylar paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

PAHALILIĞA KARŞI BİM HAMLESİ

Türkiye'de binlerce şubesi olan BİM Birleşik Marketler zinciri için yurt dışı kapıları açıldı. Kanada hükümeti tarafından alınan karara göre, market pazarında yeni rekabet aranıyor. Bu rekabete karşı ise BİM işaret edildi. Rekabeti artırarak ülkede artan pahalılığı düşürmeyi ve bölge sakinlerine yeni seçenekler sunmayı hedefliyor. Yabancı market arayışına giren Federal Hükümet, listeye BİM market zincirlerini de koydu.

canadian-flag-flying-over-old-quebec-city-jpg-s1024x1024wisk20cr87p30hqqdwxqfxbaoba3ydcahlq8dn7tgtoxqfzm5u.jpg

KANADA GÖZÜMÜ BİM'E DİKTİ

Wall Street Journal tarafından paylaşılan bilgilere göre federaller, Kanada'ya giderek Lobwal Companies Limited, Metro Inc ve Sobeys Inc gibi üç büyük şirketle rekabet edebilecek bir potansiyel arayışına girdi. Yapılan araştırmaların sonucunda bir liste oluşturuldu.

Liste içerisinde toplamda 12 şirket yer alırken, 470 indirimli mağaza işleten ABD bakkaliye mağazası olarak bilinen Holdings'in dışındaki tümü Avrupa merkezli olması dikkat çekti. Federallerin dikkatini çeken market zincirleri ise Almanya, Türkiye, İspanya, Portekiz, Norveç ve Hollanda oldu.

5f266e58c03c0e040c3ad96e.webp

MARKET ZİNCİRLERİNİN LİSTESİ

Kanada için hazırlanan market zincirlerinin yer aldığı liste ise şu şekilde;

  • Fransa'dan: Les Mousquetaires
  • Almanya'dan: Aldi, Lidl, Edeka Group ve Rewe Group
  • Hollanda'dan: X5 Retail Group
  • Norveç'ten: Reitangruppen
  • Portekiz'den: Jerónimo Martins
  • İspanya'dan: Distribuidora Internacional de Alimentación ve Mercadona
  • Türkiye'den: BIM Birlesik Magazalar
  • ABD: Holding

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN