O ülkenin ilk elektrikli otomobilini görenler gülmekten kendini alamadı! "Tesla katili"

O ülkenin ilk elektrikli otomobilini görenler gülmekten kendini alamadı! "Tesla katili"

Elektrikli otomotiv sektöründe gelişmeler hız kesmeden devam ederken o ülkenin ilk elektrikli otomobili resmen gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu elektrikli otomobili görenler gülmekten kendini alamadı. İşte detaylar…

Moskova Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri, Rusya'nın ilk elektrikli otomobilini tasarladı. Sosyal medya kullanıcıları ise gördükleri bu model karşısında şaşkına dönerken söz konusu aracın 1990’lı yıllarda üretilen Fiat’ın Multipla model otomobili kadar çirkin olduğu düşüncesini paylaştılar. Otomobilin görünüşü birçok kullanıcı tarafından oldukça komik bulundu.

RUSYA’NIN İLK ELEKTRİKLİ OTOMOBİLİ

Euronews’te yer alan habere göre, Rusya’nın ilk elektrikli otomobili “Amber”, hafta içinde tanıtıldı. Otomobilin tasarımı ve görüntüsü görenleri şaşkına çevirirken çoğu sosyal medya kullanıcısı bu otomobille dalga geçti. Otomobile “Tesla katili” lakabı takılırken tasarımı ise ördek yavrusuna benzetildi. Görüntüsünün çirkin olmasıyla dalga geçilirken otomobilin tamamen Rusya’da tasarlanıp üretildiği öğrenildi.

yeni-proje-32.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN