O yemeği yemek için saatlerce sırada beklediler! Edirne’nin meşhur lezzetine rağbet yağdı: Tadına bakmadan dönmüyorlar

O yemeği yemek için saatlerce sırada beklediler! Edirne’nin meşhur lezzetine rağbet yağdı: Tadına bakmadan dönmüyorlar

Edirne'nin meşhur lezzeti Ramazan Bayramı tatilinde yüzlerce kişi tarafından ilgi gördü. Vatandaşlar sırf o lezzeti tadabilmek için saatlerce sırada bekledi. Tadına bakmadan asla dönmek istemiyorlar. İşte detaylar…

Bu yıl 9 günlük Ramazan Bayramında tercihini şehir dışına gitme yönünde kullanan birçok vatandaş Edirne’yi tercih etti. Edirne'de turist yoğunluğu gözlenirken vatandaşlar bu kente gelip “tava ciğer” yemeden dönmek istemedi. Hem balkanlardan hem Avrupa’dan binlerce turist ağırlayan kentte tava ciğer için metrelerce uzunlukta kuyruklar oluştu.

yeni-proje-27.jpg

CİĞERCİLER RESMEN DOLDU TAŞTI

Sabahın erken saatlerinde Edirne’ye akın eden turistler, ziyaretlerinin ardından kentin meşhur lezzeti tava ciğer yemek için soluğu restoranlarda aldı. Restoranların önünde onlarca metre uzunluğundaki sıranın kendilerine gelmesini bekleyen vatandaşların, bekleme süresi zaman zaman bir saati aştı. Saatlerdir sıranın kendisine gelmesini bekleyen vatandaşların oluşturduğu kuyruk, havadan görüntülendi.

yeni-proje-28.jpg

5 SAAT BEKLEMEYİ BİLE GÖZE ALDILAR

Bayram tatili için İstanbul’dan Edirne’ye gelen Adnan Ergün, tava ciğer yediğini ve tekrar yemek için geldiğini söyleyerek ilk geldiği gün bir saat sıra beklediğini tekrar 5 saat daha beklemeye razı olduğunu ifade etti.

yeni-proje-29.jpg

BOŞ ZAMANLARI KALMADI

Tava Ciğerci esnaflarından İsmail Işık, bayram nedeniyle Edirne’ye ziyaretçi akını yaşandığını söyledi. Ciğercilerin önünde metrelerce uzun kuyruklar oluştuğunu ifade eden Işık, zaman zaman zorlandıklarını ve sürekli yetiştirme telaşında olduklarını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN