Oda ve borsa başkanlarına yeşil pasaport

Oda ve borsa başkanlarına yeşil pasaport

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 365 oda ve borsa başkanlarına yeşil pasaport verileceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, iş dünyasına önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 365 oda ve borsa başkanı için yeşil pasaport hakkı tanınacağını duyurdu.

9265273-001.jpg

Konuşmasında Türkiye'nin ekonomik durumuna da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomi programlarının meyvelerini almaya başladığını ifade etti. Ülkenin risk priminin düşüşe geçtiğini belirten Erdoğan, rezervlerin 127 milyar dolar seviyesine ulaştığını açıkladı.. Ayrıca, kamu harcamalarında kontrol ve kesintilere gidilerek tasarruf politikalarının hayata geçirildiğini söyledi.

Tasarruf tedbirlerinin önemine de vurgu yapan Erdoğan, bu tedbirlerin tüm kamu kurumları tarafından uygulanması gerektiğini belirtti. Kamuda tasarrufun geçici bir önlem olmadığını, sürekli ve istisnasız bir şekilde devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN