Oğlunun öldüğü gün doğum yaptı! Yürek yakan isim kararı

Oğlunun öldüğü gün doğum yaptı! Yürek yakan isim kararı

Bursa'da ailesiyle piknik yaparken kaybolan Muhammed Hamduni'nin (2) cesedi piknik yapılan yerin yaklaşık 500 metre uzağında, dere yatağında bulundu. Acı haberi alan 8,5 aylık hamile annesi Abir Arokom (30) aynı gece bir erkek bebek dünyaya getirdi. Yeni doğan bebeğe hayatını kaybeden kardeşinin 'Muhammed' adı verildi.

Olay, Bursa Kozluca Mahallesi'nde 10 Nisan'da öğle saatlerinde meydana geldi. Suriye uyruklu Ahmet Arokom ile 8,5 aylık hamile eşi Abir Arakom, tek çocukları olan Muhammed Hamduni ile piknik yapmak için dere kenarına gitti.

İddiaya göre, anne ve babası yemek hazırlarken 2 yaşındaki Muhammed, ailesinin yanından uzaklaşarak kayboldu. Çevrede saatlerce aranan çocuk bulunamayınca emniyete haber verildi.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Ekipler küçük çocuğun cansız bedenini kaybolduktan yaklaşık 7 saat sonra, piknik yapılan yerin yaklaşık 500 metre uzağındaki dere yatağında buldu. Dereye düşüp boğulduktan sonra cesedinin sürüklendiği tahmin edilen Muhammed'in cenazesi, otopsi için morga gönderildi.

Aldığı acı haberle doğum sancıları tutan anne Abir Arokom, kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'nde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Çocuğunu kaybeden aile, ardından kavuştukları yeni bebeklerine de Muhammed'in adını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN