Öğrencilere büyük hamle! Geçen yıl başlamıştı bu yıl da devam edecek! O kurumdan burs desteği sağlıyor

Öğrencilere büyük hamle! Geçen yıl başlamıştı bu yıl da devam edecek! O kurumdan burs desteği sağlıyor

Tüm öğrencileri sevinçten havaları uçuracak büyük hamle geldi. Geçtiğimiz yıl başlayan ödemeler bu yılda devam edecek.100. yıla özel öğrencileri burs desteği müjdesi geldi. İşte tüm detaylar…

Pegasus Hava Yolları, Cumhuriyetin 100. yılına özel Türk Eğitim Vakfı işbirliği ile üniversite öğrencilerine burs desteği sağlıyor. 1000 kız öğrenci için hayata geçirdiği "Pegasus Her Adım Geleceğe Burs Fonu" projesi için imza törenin tamamlandı. Şirket tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Genel Müdürlük binasında atılan imzaların 2023-2024 eğitim öğretim yılını kapsadığı belirtildi. Öğrencilerim eğitim süresi bitene kadar bursların %25'ini ödeneceğini belirten kurum 6 Şubat depreminden etkilenen öğrencilere destek sağlanacağını duyurdu.

ÖĞRENCİLERE BÜYÜK HAMLE

Verilen bursların haricinde bursiyerleri başka destek sağlanacağını belirten Pegasus, öğrencilerin Pegasus yöneticilerinden mentörlük desteği alabileceğini de vurguladı. Şirket içerisinde staj imkanı sağlanacağını duyuran Pegasus, havacılık sektöründe farklı İş alanlarının tanımı ve havacılıkta kadın çatısıyla yapılan online-ofline oturumlara ve seminerlere katılım sağlayarak öğrencilere destek sağlanacağını aktardı.

pegasus-indirim.jpg

Tarihinde tek seferde en çok sayıda bursiyere destek sağlayan kurum olduklarını ifade eden TEV, Pegasus Havayolları işbirliği ile projeye imza attıklarını söyledi. Pegasus Hava Yolları Üst Yöneticisi (CEO) Güliz Öztürk, gençlerin daha parlak bir gelecek yolunda ilerleyebilmesi için desteklere devam ettiklerini ve Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN