Öğrencilere istismarda bulunduğu iddia edilen öğretmene gözaltı: '13 çocuk var!'

İstanbul Çekmeköy'de özel bir okulda İngilizce öğretmeni olarak çalışan Bahman G. öğrencilerine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili açıklama yapan bir veli, "13 çocuk varmış bu duruma maruz kalan. Bu konunun peşini bırakmayacağız." diye konuştu.

Skandal İstanbul Çekmeköy'de bulunan bir özel okulda meydana geldi. İddiaya göre İngilizce öğretmeni olarak çalışan Bahman G. öğrencilerine cinsel istismarda bulundu. İran uyruklu Bahman G.'nin 3 ay önce okulda İngilizce öğretmeni olarak işe başladığı, 3 Kasım'a kadar aktif oturum izninin olduğu ancak çalışma izninin bulunmadığı öğrenildi. Gözaltına alınan zanlının "çocuğun cinsel istismarı" suçundan adli makamlara sevk edildiği belirtildi.

cccccc.jpg

'13 ÇOCUK VAR'

Bir veli, 13 çocuğun bu duruma maruz kaldığını ifade etti. Okul hakkında "suçu bildirmeme" ve "kaçak işçi çalıştırma" suçlarından adli ve idari işlem başlatıldı. Veliler, savcılığa başvuruda bulunacaklarını ve konunun peşini bırakmayacaklarını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN