Oğuzhan Uğur'a dört partiden milletvekili adaylığı teklifi

Oğuzhan Uğur'a dört partiden milletvekili adaylığı teklifi

Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur, dört partiden milletvekilliği teklifi aldığını sosyal medya hesabından açıkladı. Uğur, "Daha önce üç farklı partiden milletvekilliği teklifi aldım, az evvel dördüncü parti de milletvekilliği teklifini iletti" dedi.

BaBala TV'nin kurucusu ve aynı zamanda şarkıcı Oğuzhan Uğur, dört siyasi partiden milletvekilliği aday adaylığı teklifi aldığını açıkladı.

Uğur, resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Daha önce üç farklı partiden milletvekilliği teklifi aldım, az evvel dördüncü parti de milletvekilliği teklifini iletti. Ben de yani hiç duruş sergileyememişim sanırım. Farklı farklı partiler. Peki şimdi olumlu düşünürsem, aday adayı adayı mı oluyorum?" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN