Okulda sahte müşahit kartıyla yakalanan kişi gözaltında

Okulda sahte müşahit kartıyla yakalanan kişi gözaltında

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı. Konya'da bir okulda kendisini AK Parti sandık müşadi olarak tanıtan O.B.Ş'nin müşahit kartı sahte çıktı. Şüpheli, "Özel belgede sahtecilik" suçundan gözaltına alındı.

Ülke genelinde saat 08.00 itibarıyla Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylaması için oy verme işlemi başladı. Sabah saatlerinden itibaren oy kullanmak için sandıklara gelenler tercihlerini yaptıktan sonra oy pusulalarını sandıklara attı.

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için Merkez Selçuklu ilçesindeki Ahmet Perihan Demirok İlkokulu'nda görevli polis ekipleri, kendisini AK Parti sandık müşahidi olarak tanıtan O.B.Ş'nin (23) kimliğini inceledi.

Yapılan incelemelerde O.B.Ş’nin okulda herhangi bir partinin temsilcisi veya müşahidi olmadığı tespit edildi.

Gözaltına alınan şüphelinin sosyal medya hesaplarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren paylaşımlar yaptığı tespit edildi.

Müşahit kartını kendi düzenlediği öğrenilen şüphelinin, "Özel belgede sahtecilik" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN