Öldürüp emekli maaşını çekmişti! O cinayette şok eden detay: Yakalanmamak için yaptığı şey akıl tutulması yaşattı

Öldürüp emekli maaşını çekmişti! O cinayette şok eden detay: Yakalanmamak için yaptığı şey akıl tutulması yaşattı

Arkadaş vahşetinde ortaya çıkan detaylar tüyler ürpertti. Türkiye'nin konuştuğu Aydın'da 4 yıl önce kaybolan 55 yaşındaki Mehmet Akkan cinayeti herkesi şoke etmişti. İki arkadaşı tarafından öldürülen Mehmet Akkan'ın diri diri gömüldüğü ve 3 yıl boyunca katilleri tarafından emekli maaşının çekildiği belirlendi. Öte yandan zanlıların para çekerken kadın kılığına girdiği, peruk ve maske taktığı tespit edildi.

Aydın'da yıllar önce cinayetin sır perdesi aralandı. 4 yıl önce işlenen cinayet detaylarıyla Türkiye'nin gündemine oturdu. 55 yaşındaki Mehmet Akan'ın aynı odayı paylaştığı iki arkadaşı tarafından bayıltılıp diri diri gömüldüğü ortaya çıktı. Yıllar sonra çözülen sır cinayetteki detaylar ise duyanların kanını dondurdu.

Buharkent ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki Mehmet Akkan, 4 yıl önce eşi uzaklaştırma kararı aldırınca Denizli'de pansiyonda kalmaya başladı. Ancak bir süre sonra Akkan'dan haber alamayan ablası, kayıp başvurusunda bulundu.

cinayrty.jpg

Akkan'a dair hiçbir ize rastlanamazken bir ihbarla raftan indirilen dosya, Aydın Emniyeti'nin kurduğu özel ekip tarafından çözüldü. Akkan'ın maaşının 2019- 2022 yılları arasında düzenli olarak çekildiği tespit edilince, banka şubesinin kamera kayıtları incelemeye alındı.

KADIN KILIĞINA GİRMİŞ

Yeni Asır'da yer alan habere göre; görüntüleri inceleyen ekipler, katil Osman Çiftçi'nin peruk ve maskeyle maaşı çektiği tespit edildi. Honaz'da gözaltına alınan Çiftçi ise arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti.

il-emfgdfg.jpg

"MEZAR KAZIP KAFASINA SOPAYLA VURDUM"

Akkan'dan para istediğini ancak vermediğini anlatan zanlı, "Ben de arkadaşım Enver ile plan yaptım. Birlikte alkol aldık. Mehmet sarhoş oldu. Enver'e 'Ben bunu öldüreceğim, git kazma kürek al gel' dedim. Mezar kazıp Mehmet'in kafasına sopayla vurdum. Kazdığım mezara düştü. Çıkmaya çalışırken tekrar vurup bayılttım. Ardından da gömdük" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN