Oltaya köpekbalığı takıldı! O ilimizde kaydedildi: Tam 70 santimetre

Oltaya köpekbalığı takıldı! O ilimizde kaydedildi: Tam 70 santimetre

O ilimizde amatör balıkçının oltasına köpekbalığı takıldı! Görüntüler anbean kaydedildi! Tam 70 santimetre uzunluğunda...

Mersin'in Kumkuyu Marina'sından motoryat ile denize açılan Mehmet Ural ve arkadaşları, amatör balık avı yaparken yaklaşık 70 santimetrelik bir yavru köpekbalığını yakalama anlarını cep telefonlarıyla kaydetti.

BEKLENMEDİK KARŞILAŞMA

kopekbaligi-1.webp

Mehmet Ural, arkadaşlarıyla birlikte denize açıldıkları günü anlattı. Narlıkuyu açıklarında balık tutmaya karar verdiklerinde, oltalarına ağır bir şeyin takıldığını fark ettiler. Oltalarına takılanın bir köpekbalığı olduğunu anlayınca büyük bir şaşkınlık yaşadıklarını belirten Ural, "Teknemize aldık ama ne yazık ki kaçtı. Büyüklüğü yaklaşık 60-70 santimetre vardı. Şaşırdık ve ürktü" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN