Önceki gün piknik yaptılar, sabah hayatlarının şokunu yaşadılar! Türkiye'ye kötü haber Sakarya'dan, O görüntüler şaşırttı

Önceki gün piknik yaptılar, sabah hayatlarının şokunu yaşadılar! Türkiye'ye kötü haber Sakarya'dan, O görüntüler şaşırttı

Bir önceki gün güzel havanın tadını çıkardılar, piknik yaptılar! Sabah ise hayatlarının şokunu yaşadılar! Türkiye'ye kötü haber bu kez Sakarya'dan! Görüntüler görenleri şaşırttı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Sakarya'nın Hendek ilçesinde etkisini gösteren kar yağışı, yüksek kesimleri beyaza bürüdü.

Gece saatlerinde başlayan yağış sonucunda kar kalınlığının yer yer 15 santimetreye kadar ulaştığı bildirildi. Dün güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşlar, bugün karla karşılaşmanın şaşkınlığını yaşadılar.

GÜNEŞLİ HAVA BİR ANDA KENDİNİ KARA TESLİM ETTİ

kar.webp

Hendekli Meryem Kazın, dün tarlasında güneşli bir hava olduğunu belirterek bahçesinde yabani menekşelerin olduğunu ifade etti. Ancak bugün karla kaplı bir güne uyanmanın sürprizini yaşadıklarını dile getirdi. Mehmet Kazın ise "Dün hava güzeldi, sabah baktık kar yağıyor" şeklinde konuştu ve mevsimlerin eskiden olduğu gibi belirgin olmadığını ifade etti.

Emine Kazın ise mevsimlerin değiştiğine dikkat çekerek, özellikle son yıllarda mevsimlerin tahmin edilemez bir şekilde değiştiğini vurguladı. Kazın, "Artık mevsimler değişiyor, yaz kışa, kış ise yaza dönüyor" dedi.

Ayrıca, fındık ağaçlarının da hava durumundan etkilendiğini ve fındık tomurcuklarının çiçek açtığını ancak kar yağışıyla birlikte bu durumun değişebileceğini söyledi. Kazın, "Bundan sonraki süreçte durumlar değişir umarım, yoksa fındık toplayamayız ve kötüye gider" şeklinde endişelerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN