Önümüzdeki birkaç güne dikkat! Orhan Şen duyurdu: İstanbul, Ankara, İzmir... Şimdiden önleminizi alın

Önümüzdeki birkaç güne dikkat! Orhan Şen duyurdu: İstanbul, Ankara, İzmir... Şimdiden önleminizi alın

Dengesiz seyreden hava sıcaklıklarının ne zaman artacağı merak konusu. Önümüzdeki birkaç güne dikkat! Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen duyurdu! O tarihte yaz sıcaklığı hissedilecek. İstanbul, Ankara, İzmir... Tüm yurdu etkileyecek, şimdiden önleminizi alın...

Havaların bir türlü dengeye oturmadığı bugünlerde yaz havasının ne zaman hissedileceği merak konusu olmaya devam ediyor. Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen, ülke genelinde hava sıcaklıklarının ne zaman artacağı bilgisini paylaştı. Yaz havası o tarihte hissedilecek.

Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda Türkiye genelinde önümüzdeki günlerde yaşanacak önemli hava durumu değişikliklerine dikkat çekti. Şen'in açıklamalarına göre, hava sıcaklıklarında bölgesel farklılıklar yaşanacak ve özellikle batı bölgeler için önlem alınması gerekiyor.

3-5 DERECE SICAKLIK ARTIŞI YAŞANACAK

Bugün itibarıyla batı bölgelerinde sıcaklıklar 1-2 derece düşerken, doğu bölgelerinde ise 3-5 derece artış bekleniyor. Bu değişiklikler, bölgesel hava koşullarını önemli ölçüde etkileyebilir. Şen, çarşamba gününden itibaren sıcaklıkların tüm yurtta artacağını belirtti. Hafta sonu ise Ege ve Marmara bölgelerinde yaz sıcaklıkları bekleniyor.

HAFTA SONU İÇİN UYARILAR

Orhan Şen, hafta sonu için özellikle Ege ve Marmara bölgelerinde yaz değerlerinde sıcaklıklar olacağını belirtti. Bu bölgelerde yaşayanların yüksek sıcaklıklara karşı önlem almaları ve serin yerlerde vakit geçirmeleri tavsiye ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN