Orada yaşayanlara Ramazan bereketi vurdu! Belediye başkanı duyurdu: Ramazan boyunca ekmek sadece 1 TL

Orada yaşayanlara Ramazan bereketi vurdu! Belediye başkanı duyurdu: Ramazan boyunca ekmek sadece 1 TL

Orada yaşayanlara Ramazan bereketi vurdu. Güzel haberi belediye başkanı duyurdu. Bu kapsamda orada Ramazan boyunca ekmek sadece 1 TL’den satılacak. İşte detaylar…

Tarsus’u hak ettikleri bir belediyeye ulaştırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’a müjdeyi verdi. Bozdoğan, Ramazan ayı boyunca Tarsus’ta ekmeğin sabit 1 TL’den satılacağını duyurdu.

“TÜRKİYE’NİN EN UCUZ EKMEĞİ”

Atık su bedeli ile ekmek fiyatlarına değinen Başkan Bozdoğan, kendilerinden önce Türkiye’nin en pahalı suyunu Tarsus’un içtiğini vurguladı. Şimdi ise hem su hem de ekmekte Türkiye’nin en ucuz bölgesinin Tarsus olduğunu belirten Başkan Bozdoğan şunları söyledi:

tarsusta-ramazanda-ekmek-1-tl-1.jpg

“Bu konuda da ısrarla mecliste hep söyledim. Türkiye’nin en pahalı suyunu içen Tarsus, bundan sonra en ucuz suyunu içecek dedim ve atık su bedeli Tarsus’ta alınmadı. Türkiye’de alınmayan tek yer Tarsus Belediyesi. Atık bedelinin alınmaması vatandaşın 350 milyon TL’sinin cebinde kalması demek. Ekmek fabrikamız açılıyor. Aylık 110 bin tane ekmek diğer fabrikayla birlikte toplam 150 bin tane ekmek üretilecek. Ekmek fiyatımız 220 gram 4 buçuk lira. Türkiye'nin en ucuzu ekmeği. Allah izin verirse yine Ramazan ayında 1 TL olacak. Dünyada işçiyi düşünen tek yer Tarsus oldu. İş Sağlığı, İş Güvenliği ve Sporcu Sağlığı Yerleşkesi Tarsus’ta açılıyor. Bu hastanenin bütün yapım inşaatı bitti. Şu anda da sadece yerleştirilmesi yapılıyor.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN