Orman Bakanlığı personel alımları başladı! 1.377 personel alımı yapılacak! Başvuru detayları açıklandı

Orman Bakanlığı personel alımları başladı! 1.377 personel alımı yapılacak! Başvuru detayları açıklandı

Orman Bakanlığı bünyesinde yapılacak personel alımları için araştırmalar devam ediyor. Kurum bünyesinde 1.377 personel alımı yapılacağı belirtildi. Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğü kapsamında gerçekleştirilecek alımlar için istenen şartlar merak ediliyor. İşte Orman Bakanlığı personel başvuru detayları…

Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğü kapsamında 1.377 personel alımı yapılacak. Memur kadrosunda yapılacak alımlar için başvuru detayları merak ediliyor. Orman Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adaylar için başvuru şartları açıklandı. İşte Orman Bakanlığı personel başvuru detayları…

ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMLARI BAŞLADI

Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğü bünyesine memur ve personel alımı yapılacağı duyuruldu. Toplam 1377 kişilik kadro belirlenirken devlet kurumunda çalışmak isteyen kişiler ise başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek personel alım ilanları için detayları sizlerle paylaşıyoruz.

orman-bakanligi-personel.jpg
Orman Bakanlığı 1377 orman muhafaza memuru ve personel alımı için belirlenen kadro kapsamında detaylar belli oldu. Orman Bakanlığı bünyesinde 1.228 personel alımı yapılacağı belirtilirken ayrı olarak 249 personel alımı daha yapılacağı vurgulandı.


PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Orman mühendisi alımları için detaylar açıklandı. Mühendis kadrosuna yerleşecek kişilerin sözlü sınava tabi tutulacağı belirtildi. Bu kapsamda adaylar sözlü sınava 26 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 09.00'da katılacak.
Mülakat sınavına girmeyi hak kazanan adayların başvuru evraklarını tamamlaması gerekiyor. Adaylardan istenen başvuru evrakları şu şekildedir:

  • Fotoğraf,
  • Onaylı kimlik belgesi ya da nüfus cüzdanı,
  • Sürücü belgesi ya da pasaport ile sınava katılabilecekler.

orman-mudurlugu.jpg

Orman Bakanlığı bünyesinde yapılacak sınav kapsamında adayların yanında elektronik eşya bulundurmaması gerekiyor. Adaylar yanında cep telefonu ya da benzer bir cihaz bulundurmadan sınava katılabilecek. Bu kapsamda adaylar sınava katılacakları gün istenen belgelerle birlikte sınav saatinde, sınav yerinde hazır bir şekilde bulunması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN