Oruç Yağmur Okçu hayatını kaybetti

Oruç Yağmur Okçu hayatını kaybetti

Geçtiğimiz yıl eşi yazar Emine Işınsu’yu Hakk’a uğurlayan yazarımız İskender Öksüz’ün oğlu Oruç Yağmur Okçu Ankara’da vefat etti. Pankreas kanseriyle mücadele eden Okçu’nun cenazesi Hacı Bayram-ı Veli Camisi’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Gölbaşı Mezarlığı’nda annesinin yanına defnedildi.

Karar yazarı İskender Öksüz ile geçtiğimiz yıl vefat eden eşi romancı Emine Işınsu’nun oğulları Oruç Yağmur Okçu (59) dün Ankara’da vefat etti. Yağmur Okçu bir süredir pankreas kanseri nedeniyle bir hastanede tedavi görüyordu.

Okçu’nun vefat haberini yazar Yağmur Tunalı sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu: “Emine Işınsu ablamın ikinci çocuğuydu. Elif’in küçüğü Murathan’ın büyüğüydü. Bulut’un babasıydı. İskender Öksüz Ağabeyimin hakikaten babalık ettiği sevgili oğluydu. Benim de kardeşimdi. ‘İyi bir insan’ demek bazıları için alışılmış bir ifadedir. Yağmur’umuz iyiler iyisiydi. Ne yaşarsa yaşasın, içindeki o iyi hep galip gelirdi.”

Okçu’nun cenazesi Hacı Bayram-ı Veli Camisi’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Gölbaşı Mezarlığı’nda annesinin yanına defnedildi. Cenazeye Okçu’nun eşi Funda, kardeşi Murathan, oğlu Bulut, ablası Elif’in yanı sıra, Yağmur Tunalı, Şamil Tayyar gibi isimler katıldı.

KARAR ailesi olarak bir yılda iki acı kayıp veren yazarımız Prof. Dr. İskender Öksüz’e ve merhumun ailesine başsağlığı diliyoruz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN