ÖSYM herkesi uyardı! O tarihe kadar yapılması zorunlu! Kaçıranın geri dönüşü olmayacak

ÖSYM herkesi uyardı! O tarihe kadar yapılması zorunlu! Kaçıranın geri dönüşü olmayacak

ÖSYM tarafından yapılan urular yakından takip edilirken yeni açıklamalarda peş peşe geldi. Sınava katılacak öğrenciler için çağrılar tamamlandı. O tarihe kadar tüm öğrencilerin yapması zorunlu. İşte tüm detaylar…

ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında 2023-DUS 2. Dönem Sınavı ile 2023-STS Diş Hekimliği 2. Dönem Sınavı için uyarılarda peş peşe geldi. 29 Ağustos 2023 tarihinde başlayan başvuruların 6 Eylül 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. İşte tüm detaylar…

O TARİHE KADAR YAPILACAK

ÖSYM tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 2023 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2023-DUS 2. Dönem) ile 2023 Diş Hekimliği Alanında Yurt Dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (2023-STS Diş Hekimliği 2. Dönem),15 Ekim 2023 tarihinde yapılacağı aktarıldı. Sınav başvuruların 29 Ağustos-6 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak aktarıldı.

osym-4.jpg


Başvurular 29 Ağustos 2023 tarihi saat 10.00'dan itibaren ÖSYM başvuru merkezi aracılığı ile yapılacak. Adaylar başvuru işlemlerini https://ais.osym.gov.tr adresi ya da ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması’ndan kolay bir şekilde tamamlayabilecek.


SINAV DETAYLARI PAYLAŞILDI


ÖSYM tarafından düzenlenecek olan 2023-DUS sınavı için detaylar paylaştı. Sınav detayları 2023-DUS 2. Dönem Sınavı Kılavuzu ile 2023-STS Diş Hekimliği 2. Dönem Sınavı Kılavuzu’nda yer almaktadır. Adaylar ÖSYM tarafından yayınlanan kılavuzlara ÖSYM'nin resmi internet sitesinden kolay bir şekilde ulaşabilecek. Sınava katılacak adayların kılavuza dikkat etmesi gerektiğinin altı çizildi.

osym-sinav.jpg

Adaylar 150 dakika boyunca sürecek sınava saat 10.15'te başlayacak. 2 dönem geç başvuruları için 14 Eylül 2023 tarihinde başvuru yapılabilecek. ÖSYM tarafından düzenlenen sınava adaylar 450 TL ücret ödeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN