ÖSYM'den KPSS tercihleriyle ilgili açıklama

ÖSYM'den KPSS tercihleriyle ilgili açıklama

ÖSYM, bazı kamu kurumu ve birimlerinin kadro ve görevlerine yapılacak yerleştirme için tercihlerin bugün başladığını ve 27 Aralık'a kadar devam edeceğini açıkladı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve görevlerine yapılacak yerleştirme için aday tercih başvurularının başladığını duyurdu.

ÖSYM'nin internet sitesinde yapılan duyuruda, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına, "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" cezasının kaldırıldığı belirtildi. Adayların, yayınlanan KPSS-2022/2 tercih kılavuzuna göre tercih işlemleri bugün saat 10.00'dan başlayarak 27 Aralık saat 23.59'da sona erecek.

Tercih işlemleri, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden, TC kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN