Otobüs terminalinde korku dolu anlar! İki çocuğu altına alıp...

Balıkesir'de, otobüs terminalinde meydana gelen kaza korku dolu anlara neden oldu. Bir yolcu otobüsü peronda bekleyen iki çocuğu altına alarak peronlara çıktı. Kaza anlarında bankta uzanan bir vatandaş ise ucuz atlattı.

Edinilen bilgiye göre, kaza dün gece Edremit Otogarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Yusuf S. (44) idaresindeki 34 EMG 798 plakalı yolcu otobüsü vites arızası sonucu geri gitmek isterken ileri hareket ederek önünde bekleyenleri altına alarak perona çıktı.

2 ÇOCUK OTOBÜSÜN ALTINDA KALDI

Kazada, 9 yaşındaki Y.Z.K ile 14 yaşındaki E.G. otobüsün altında kaldı. O esnada bankta yatan bir vatandaş ise kazayı ucuz atlatıp banktan atladı. Büyük panik yaşanan ve ucuz atlatılan kaza saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili polisin incelemesi sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN