Otoyola giren at resmen arabalarla yarıştı! Hızını gören hareket düşüyor: Arabaları şimşek gibi geçti

Otoyola giren at resmen arabalarla yarıştı! Hızını gören hareket düşüyor: Arabaları şimşek gibi geçti

Başıboş bir at otoyola girdi! Otoyolda resmen arabalarla yarışan at görenlerde merak uyandırdı! Hızını gören hareket düşüyor! Yoldaki sürücüler cep telefonu kameralarıyla o anları kaydetti. Arabaları şimşek gibi geçti! İşte o anlar...

Kuzey Marmara Otoyolu'nda başıboş bir şekilde koşan bir at, sürücüler arasında ilginç görüntülere neden oldu. O anları cep telefonu kameralarıyla kaydeden diğer araç sürücüleri, otoyolda serbestçe koşan atın yolculuğunu merakla izledi.

at-otoyola-girdi-1.png

Trafiğin akışını etkileyen ve diğer araç sürücülerini şaşırtan bu olay, cep telefonlarındaki kameralar aracılığıyla kaydedildi. Atın, trafik uygulaması yapılan alandan ve gişelerden dahi geçerek otoyol boyunca ilerlemesi, görenler arasında şaşkınlık yarattı.

at-otoyola-girdi.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN