Oy verirken o kişilerle karşılaşabilirsiniz! Belki de aynı sandığa zarf atacaksınız, liste belli oldu

Oy verirken o kişilerle karşılaşabilirsiniz! Belki de aynı sandığa zarf atacaksınız, liste belli oldu

64 milyon 113 bin 941 seçmen bugün cumhurbaşkanı ve milletvekili seçmek için sandığa gidiyor. Siyasi liderlerin de hangi okullarda oy kullanacakları açıklandı. Oy vermeye gittiğinizde belki de cumhurbaşkanı adayları ya da milletvekili adayları ile karşılaşabilirsiniz. İşte, liderlerin oy kullanacakları yerler...

Türkiye genelinde bugün gerçekleştirilen cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde parti liderlerinin ve siyasetçilerin oy kullanacağı yerler belli oldu.

SİYASİ LİDERLER NEREDE OY KULLANACAK?

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu İstanbul'un Üsküdar ilçesinde kullanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Arjantin İlkokulu'nda oy kullanacak.

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Ankara'nın Çankaya ilçesinde oyunu kullanacak.

Adaylıktan çekildiğini açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de Ankara'nın Çankaya ilçesinde oyunu kullanacak.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da Anıttepe Ortaokulu'nda oyunu kullanacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'un Üsküdar ilçesindeki Beylerbeyi'ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi'nde oyunu kullanacak.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul'un Eyüp ilçesindeki Nejat Sabuncu İlkokulu'nda oyunu kullanacak.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu'nda oyunu kullanacak.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul'da oyunu kullanacak.

Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Rıdvan Ege Anadolu Lisesi'nde oyunu kullanacak.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Mithat Sancar da Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Ayten-Şaban Diri İlkokulu oyunu kullanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN