Oyun keyfini kursakta bırakacak zam! PlayStation Plus'ta zamdan nasibini aldı, işte 2023 abonelik fiyatları

Oyun keyfini kursakta bırakacak zam! PlayStation Plus'ta zamdan nasibini aldı, işte 2023 abonelik fiyatları

ABD'de geçtiğimiz haftalarda yapılan fiyat güncellemesinin ardından, Türkiye'deki PlayStation kullanıcıları da benzer bir zamla karşı karşıya. Söylentilere göre, 12 aylık abone ücretlerinde yüzde 600'e yakın bir artış bekleniyor...

Son günlerde ortaya çıkan bilgilere göre, PlayStation Plus'ın resmi internet sitesinde yeni fiyatlar henüz güncellenmemiş olsa da, bazı reklamlar ve Google arama sonuçları yeni fiyatları gösteriyor.

"PlayStation Plus Extra" aboneliği için yapılan aramalar, 12 aylık aboneliğin fiyatının 2,340 TL olduğunu gösteriyor. Bu paket, daha önce 400 TL'ye satılıyordu. Bu durumda fiyat, yüzde 585 oranında artmış gözüküyor.

"PlayStation Plus Deluxe" paketi ise 460 TL'den 2,740 TL'ye çıkmış durumda. Bu da yüzde 595'lik bir artışa denk geliyor.

2-002.jpg

SONY'DEN RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Bu olağanüstü fiyat artışlarına rağmen, Sony'nin resmi sitesinde henüz bu zamlı fiyatlar yer almıyor. Kullanıcılar ve oyunseverler, Sony'den konu hakkında resmi bir açıklama yapmasını sabırsızlıkla bekliyor.

ZAM SONRASI ABONELİK FİYATLARI

PlayStation Plus Essential: 240,00 TL (Zam oranı henüz belli değil)
PlayStation Plus Extra: 2,340 TL (Eskiden 400 TL, yüzde 585 zam)
PlayStation Plus Deluxe: 2,740 TL (Eskiden 460 TL, yüzde 595 zam)
Oyunseverlerin tepkisi büyük. Sony'nin bu fiyat politikasını nasıl sürdüreceği ve kullanıcılardan nasıl bir geri dönüş alacağı ise merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN