Oyuncu Orhan Aydın: Kızım enkazdan ses veriyormuş, lütfen destek olun

Oyuncu Orhan Aydın: Kızım enkazdan ses veriyormuş, lütfen destek olun

Tiyatro oyuncusu Orhan Aydın, Hatay'da yaşayan ve enkaz altında kalan kızının ses verdiğini söyleyerek, destek istedi. Aydın, ekiplerin, kızının olduğu yere yeni ulaştığını belirterek "Hatay ölüm kenti olmuş.. İnsanlarımız çaresiz ve yalnız.. Ülkem ağlıyor.. Canlarını arayan tüm insanlık gibi bende kızımı istiyorum.. Onsuz olmaz.. duydunuz mu?" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 kenti vuran 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle binlerce can kaybı ve ağır yıkım yaşandı. Arama-kurtarma ekipleri hala enkaz altında olan vatandaşlara ulaşmaya çalışırken, tiyatro sanatçısı Orhan Aydın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, “Kızıma ve annesine ulaşamıyorum” diye seslendi.

Oyunca daha sonra kızı ve eski eşinin Hatay'daki adresini yazarak, enkaz altında olduklarını söyledi ve "İmdat!" diyerek yardım istedi.

'KIZIMIN ANNESİ KURTULDU SIRA KIZIMDA'

Ardından yeni bir paylaşım daha yapan Aydın, eski eşinin enkazdan kurtulduğunu duyurarak "Çocuğumun anası Elif Torun Öneren’i enkazdan halk çıkarmış. Sıra kızımda (haydi canım benim haydi diren) tek varlığımdır ve çok canım acıyor. Ülkem için ağlıyorum. Bizi yalnızca dayanışma kurtarır" ifadelerini kullandı.

'HATAY ÖLÜM KENTİ OLMUŞ'

Eski eşinin enkaz altından çıktığını duyurduktan sonra bir paylaşım daha yapan Orhan Aydın, "Kızım enkazdan ses veriyormuş. Destek olun canlar. Lütfen" dedi.

Ardından ekiplerin, kızının olduğu yere ulaştığını yazarak "24 saat oldu.. kızımın olduğu yere yeni ekipler gitti.. umudum kahır.. Hatay ölüm kenti olmuş.. insanlarımız çaresiz ve yalnız.. ülkem ağlıyor.. canlarını arayan tüm insanlık gibi bende kızımı istiyorum.. onsuz olmaz.. duydunuz mu?" paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN