Özel Bilkent Çocuk Senfoni Orkestrası konserini izledi

CHP Lideri Özel, Gençlik Buluşması’nda genç keman sanatçısı Dora'nın yaptığı davet üzerine Bilkent Çocuk Senfoni Orkestrası konserini izledi. Özel, Dora'ya, 23 Nisan'da koltuğunu bırakma sözü de verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu tarafından düzenlenen Gençlik Buluşması’nda yaptığı söyleşi sırasında genç keman sanatçısı Dora'nın daveti üzerine Bilkent Çocuk Senfoni Orkestrası konserini izledi. Özel daha sonra çocuklarla sohbet etti.

9097046.jpg

"Beni kırmadığınız için ve geldiğiniz için teşekkürler" diyen Dora, CHP Genel Başkanı Özel'e "23 Nisan'da biz Atatürk gençleriyiz, her zaman gençlere örnek olacağız. Bu seferlik ben sizin koltuğunuza geçebilir miyim?" diye sordu. Özel ise, "Meclis'tekini mi Genel Merkez'dekini mi istiyorsun? Meclis'teki daha kıymetli. Sen 23 Nisan'da Meclis'e gel, baban getirsin. Çocuklar için özel oturum da oluyor bazen. Olursa ona da katılırsın. Sonra yukarda devir-teslim yaparız. Koltuğa oturursun" diyerek, Dora'nın isteğini geri çevirmedi.

Özel, konseri sonuna kadar takip etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN