Özel bugün cezaevinde İmamoğlu'nu ziyaret edecek

Özel bugün cezaevinde İmamoğlu'nu ziyaret edecek

CHP Genel Başkanı Özel, yolsuzluk suçlamasıyla tutuklanan İBB Başkanı İmamoğlu’nu bugün cezaevinde ziyaret edecek. CHP'den yapılan açıklamada, İmamoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ve verilen destekten memnuniyet duyduğu belirtildi.

Yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik destekler sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in, bugün saat 09.30’da İmamoğlu’nu tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret edeceği öğrenildi. Ziyaretin ardından açıklama yapılması bekleniyor.

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, İmamoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Kendisine gösterilen dayanışmadan memnun. Bu süreçte toplumdan ve partililerden gelen destek, moralini yüksek tutmasına katkı sağlıyor” ifadelerini kullanmıştı.

Tutuklama kararının ardından başta İstanbul olmak üzere birçok ilde protesto gösterileri düzenlenmiş, İmamoğlu’nun tutuklanmasına karşı kamuoyunda tepkiler yükselmişti. CHP yönetimi, yargı sürecini yakından takip etmeye devam edeceklerini bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN