Özel'den memleketi Manisa'ya ziyaret: Başkanlarımız, sosyal belediyecilik yapacak

Özel'den memleketi Manisa'ya ziyaret: Başkanlarımız, sosyal belediyecilik yapacak

CHP Lideri Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek ve CHP'li ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Özel, sosyal medya hesabından "İlk kez kazandığımız Manisa Büyükşehir'de ve 14 ilçe belediyemizde başkanlarımız, sosyal belediyecilik yaparak hemşehrilerimizin gönüllerini kazanacak, Manisa'nın çehresini değiştirecekler." dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve CHP'li ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Özel, sosyal medya hesabından "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek, Manisa İl Başkanımız İlksen Özalper ve 31 Mart'ta Manisalıların oylarıyla belediye başkanı seçilen yol arkadaşlarımızla Genel Merkezimizde bir araya geldik. İlk kez kazandığımız Manisa Büyükşehir'de ve 14 ilçe belediyemizde başkanlarımız, sosyal belediyecilik yaparak hemşehrilerimizin gönüllerini kazanacak, Manisa'nın çehresini değiştirecekler." ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN