Özel'den 'Son dakika ittifak olur mu?' sorusuna yanıt

Özel'den 'Son dakika ittifak olur mu?' sorusuna yanıt

CHP Lideri Özel, katıldığını televizyon programında "Son dakika ittifak olur mu?" sorusuna yanıt verdi. Özel, "Benim muhalefete muhalefet etme gibi bir amacım yok, partiler arası bir anlaşma olmaz ama seçmenin sandıkta bir vicdan ittifak olur. Yani seçmen göz göre göre AK Parti kazanacağına, burada kim doğruysa ben onu yapacağım diyebilir" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçimlere günler kala katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. "Son dakika ittifak olur mu?" sorusuna yanıt veren Özel, "Benim muhalefete muhalefet etme gibi bir amacım yok, partiler arası bir anlaşma olmaz ama seçmenin sandıkta bir vicdan ittifak olur. Yani seçmen göz göre göre AK Parti kazanacağına, burada kim doğruysa ben onu yapacağım diyebilir" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN