Özge Peker, eşi Sedat Peker'in son halini paylaştı

Özge Peker, eşi Sedat Peker'in son halini paylaştı

Yayınladığı ifşalarla gündeme gelen organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in son halini eşi Özge Peker, Instagram hesabından paylaştı. Özge Peker, paylaşımında "Baba ve koruyucu melekleri" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sene Mayıs aylarında twitter hesabından yayınlamaya başladığı ve siyaset-mafya-sermaye ilişkilerine dair önemli iddialarda bulunduğu videolarıyla gündeme gelen Peker, yaşamını sürdürdüğü Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) kısıtlama getirmesi nedeniyle 24 Kasım'dan bu yana tweet atmadı, 3 Temmuz'dan sonra da video paylaşmadı.

Peker'in son halini paylaşan eşi Özge Peker paylaşarak, "Baba ve koruyucu melekleri" notunu düştü.

Özge Peker, 2 hafta önce ailecek parka gittikleri kısa bir video paylaşmıştı. Videoda Peker'in korumalar eşliğinde yürüdüğü görülmüştü.

zge.jpg

Adalet Bakanlığı, BAE'ye gönderdiği bir yazıda, Sedat Peker hakkında İstanbul Anadolu ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılıklarınca hazırlanan iade taleplerini hatırlatarak, Peker'in Türkiye'ye iadesi amacıyla geçici tutuklanmasını talep etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN