Özgür Özel'den siyasilere yeni yıl kutlaması

Özgür Özel'den siyasilere yeni yıl kutlaması

CHP Genel Başkanı Özel, siyasi partilerin genel başkanlarını ve TBMM Başkanı Kurtulmuş'u arayarak yeni yıllarını kutladı. Özel, acıların olmadığı, barış, huzur ve sağlık dolu bir 2024 yılı dileğinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, siyasi partilerin genel başkanlarını ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u arayarak yeni yılını kutladı.

CHP Genel Başkanı Özel, Emek Partisi Genel Başkan Yardımcısı İskender Bayhan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan, Tülay Hatımoğulları, AKP Grup Başkanı Abdullah Güler ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u telefonla arayarak, yeni yıllarını kutladı.

Özel, acıların olmadığı, barış, huzur ve sağlık dolu bir 2024 yılı temennisinde bulundu.

Özgür Özel, siyasi partilerin genel başkanlarını ve TBMM Başkanı Kurtulmuş'u arayarak yeni yıllarını kutladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN