Özgür Özel'den sosyal demokrat liderlere çağrı: Filistin’i tanıyın

Özgür Özel'den sosyal demokrat liderlere çağrı: Filistin’i tanıyın

CHP lideri Özgür Özel, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’in Filistin devletini tanıyacaklarını belirterek; “Tüm sosyal demokrat liderlere Filistin'i tanıma ve Filistin'in yanında durma çağrımı yineliyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'in Filistin Devleti'ni tanıyacaklarına yönelik açıklamasını memnuniyetle karşıladığını belirterek, "Tüm sosyal demokrat liderlere Filistin'i tanıma ve Filistin'in yanında durma çağrımı yineliyorum." ifadesini kullandı.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"İspanya Başbakanı ve Sosyalist Enternasyonal Başkanı değerli dostum Pedro Sanchez'in Filistin Devleti'ni yaz aylarından önce tanıyacakları açıklamasını memnuniyetle karşıladım. Tüm sosyal demokrat liderlere Filistin'i tanıma ve Filistin'in yanında durma çağrımı yineliyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN