Ozmo çikolatasında mide bulandıran görüntü! Çocuklar severek yiyordu: İçerisinden çıkan şeyi gören inanamadı

Birçok çocuğun severek yediği ozmo çikolatasında çıkan o görüntüler resmen mide bulandırdı. Yaşanan bu olay sosyal medyada hızla yayılırken görenler şaşkına döndü. İşte konuya ilişkin detaylar…

Sosyal medyada yayılan bir görüntü sosyal medya kullanıcılarını adeta şaşkına çevirdi. Genellikle çocukların tükettiği ve oldukça büyük talep gören ozmo çikolatasından barış çıkan bu görüntüler “yok artık” belirtti. Üstelik yaşanan bu olay karşısında ilgili firmanın gösterdiği tutum daha da şaşırtıcı oldu.

capture-20240517180904805.jpg

OZMO ÇİKOLATASINDAN ÇIKANLAR ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Denetle Haber’in Instagram hesabında paylaşılan bir görüntü sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Şölen Gıda tarafından üretilen Ozmo Cornet’i marketten alan bir vatandaş, çikolatanın üzerinde yürüyen canlıyı görünce o anları kayda aldı. Çikolatanın içinden kurt çıkması tüketiciyi şaşkına çevirdi

Öte yandan ilgili firma olaya müdahale etti lakin herhangi bir gerekçe bildirmeksizin tüketiciye bir koli çikolata gönderdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN