Panik yaratan yangın! Komşularla, arkadaşlarla koşarak gittik ama...

Panik yaratan yangın! Komşularla, arkadaşlarla koşarak gittik ama...

Ümraniye'de tekne imalatı yapan bir iş yerinde yangın çıktı. Alevler itfaiye ekiplerinin 1 saat süren müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayı gören esnaf Mesut Bayar, "Patlama sesleri geldi. Komşularla, arkadaşlarla koşarak gittik ama iş işten geçmişti' ifadelerini kullandı.

İstanbul Ümraniye Dumlupınar Caddesi üzerinde bulunan tekne imalatı yapan iş yerinde yangın çıktı. Alevler bir anda tüm imalathaneyi sardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine yangın yerine itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi.

YARALANAN OLMADI

İtfaiye ekipleri yangını yaklaşık bir saat uğraşlar sonucunda söndürmeyi başardı. Yangında ölen veya yaralanan olmazken, imalathane kullanılamaz hale geldi. Polis yangının çıkış sebebini anlamak için inceleme başlattı.

Olayı gören esnaf Mesut Bayar, patlama sesleri duyduklarını koşarak gittiklerini ama yangının her yere sıçradığı için yapılacak bir şey olmadığını belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN