Pazar günü Türkiye'ye Ege üzerinden giriş yapacak! Herkes dikkatli olsun

Pazar günü Türkiye'ye Ege üzerinden giriş yapacak! Herkes dikkatli olsun

Meteorolojiden önemli uyarı geldi! Ege’de başlıyor! Pazar günü Türkiye'ye Ege üzerinden giriş yapacak! Planlarınızı gözden geçirmeyi unutmayın! Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü duyurdu. Herkes dikkatli olsun...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Ülke genelinde ısınan havalar baharın habercisi olarak görülürken, Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden gelen uyarı sıcakların son bulacağını gösterdi. Fırtına uyarısı vererek, bölgede yaşayan vatandaşlara uyarı yapıldı.

Ege Bölgesi'ni Pazar günü fırtına etkisi altına alacak. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, rüzgarın güney yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği belirtildi. Fırtınanın Pazartesi günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

DENİZ ULAŞIMINDA AKSAMA BEKLENİYOR

Zonguldak'ta kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle okullar tatil edildi | Gündem

Fırtına nedeniyle deniz ulaşımında aksama gibi olumsuzluklar yaşanabilir. Yetkililer, denizciler başta olmak üzere tüm vatandaşları fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.

Bursa'da da Cumartesi gününden itibaren lodos fırtınası etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, lodosun 40-60 kilometre/saat hamleli 70 kilometre/saatte eseceği belirtildi. Fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi ile soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklar yaşanabilir.

Valilik açıkladı: İstanbul için fırtına uyarısı! | Gündem

Yetkililer, lodos fırtınasına karşı da vatandaşları uyardı. Vatandaşların fırtına sırasında dışarı çıkmamaları, araçlarını park ettikleri yerlere dikkat etmeleri ve soba ve doğalgaz bacalarını kontrol etmeleri istendi.

Uyarıların dikkate alınması ve gerekli tedbirlerin önceden alınması olası olumsuzlukların önlenmesine yardımcı olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN