Pazartesi günü bütün ülkeyi etkisi altına alacak! Meteoroloji uyardı: Kavuran yaz moduna geçiyoruz

Pazartesi günü bütün ülkeyi etkisi altına alacak! Meteoroloji uyardı: Kavuran yaz moduna geçiyoruz

Meteoroloji kaynakları peş peşe uyarılar verirken bu kez bütün ülkeyi etkisi altına alacak uyarı verildi! Pazartesi günü gelecek, bir anda kavuran yaz moduna geçeceğiz. Sıcaklar yüzünden herkes kendini sulara ve gölgelere atacak...

9 günlük bayram tatilinin pazar günü sona erecek olması hava durumu konusunda merakları artırdı. Meteoroloji kaynakları önümüzdeki hafta ile ilgili yeni uyarılarda bulundu. Kavuran sıcakların dalgası geliyor. Deniz sezonu zamanı geldi.

Yılın en sıcak günü: Bugün sokağa çıkmayın - Medyascope

YAZ MODUNA GEÇİLECEK

Meteoroloji kaynaklarından gelen bilgilere göre, yurdumuzun pazartesi gününden itibaren Afrika sıcak hava dalgasının etkisi altına gireceği belirtildi. Hava Forum'un paylaşımında yer alan bilgilere göre, milyonların beklediği bu sıcak hava dalgasıyla birlikte Türkiye, bahardan yaz moduna geçiş yapacak.

PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

Pazartesi gününden itibaren başlayacak olan sıcak hava dalgasıyla birlikte hava sıcaklıklarının artması ve güneşin etkisinin daha belirgin hale gelmesi bekleniyor. Özellikle iç kesimlerde ve kıyı şeritlerinde hissedilir derecede artacak olan sıcaklıklar, vatandaşları serinlemek için gölgelik alanlara ve suya yönlendirebilir.

Hava Forum'un paylaşımına göre, Perşembe ve Cuma günlerinden itibaren Balkanlar'dan gelen hava akımlarının etkisiyle bir miktar serinleme yaşanabileceğini ancak Afrika sıcak hava dalgasının bu serinlemeye pek müsaade etmeyeceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN