Pençe-Kilit şehidinin doğum gününde yeğeni dünyaya geldi

Pençe-Kilit şehidinin doğum gününde yeğeni dünyaya geldi

Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin hain saldırısında şehit düşen Piyade Üsteğmen Gökhan Delen'in kardeşi Büşra Arslan, ağabeyinin doğum gününde anne oldu. Dayısıyla aynı gün doğan miniğe 'Elzem Meva' ismi verildi.

Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 12 Ocak'ta şehit düşen 9 askerimizden biri olan Piyade Üsteğmen Gökhan Delen'in (32) kardeşi Büşra Arslan (29) anne oldu.

8665813.jpg

Şehit ağabeyinin doğum gününde bebeğini dünyaya getiren Arslan, kızına 'Elzem Meva' ismini verdi.

8665811.jpg

'İNŞALLAH DAYISI GİBİ VATANA MİLLETE HAYIRLI BİREY OLUR'

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu, Büşra Aslan'ı, hastanede ziyaret etti.

8665814.jpg

Vali Kumbuzoğlu, "Bugün bizim için çok önemli bir gün. Bir ay önce şehadete kavuşan şehidimiz Gökhan Delen'in yeğeni bugün dünyaya geldi. Şehidimiz Gökhan Delen ile yeğeni Elzem Meva'nın da doğum günleri bugün. İnşallah şehidimizin minik yeğeni dayısı gibi vatana millete hayırlı bir birey olur. Kendisine hayırlı bir ömür diliyorum. Ay yıldızın gölgesinde ömrü bereketli olsun" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN