Petrol istasyonlarında tuvalet ücreti mi alınacak? Vatandaş o anları anbean kaydetti: Biz ödemek istemiyoruz

Petrol istasyonunda tuvalet kullanımı ücretli hale mi geliyor? Sosyal medyada viral olan paylaşımda, bir petrol istasyonu çalışanının tuvalete girmek isteyen müşterilerden ücret aldığı dikkat çekti. Ödemek istemeyenler bile ödedi. İşte o anlar...

Petrol istasyonunda tuvaleti kullanmak isteyen bir vatandaş ücret ödemek zorunda kaldı. Ücretsiz bir şekilde tuvalet hizmeti veren petrol işletmesinde ücret alınması sosyal medyada viral oldu. İşte o anlar...

BENZİNLİK TUVALETLERİ ÜCRETLİ OLDU

Sosyal medyada tepki çeken akaryakıt istasyonu viral oldu. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, "Mevlana Petrol" isimli işletmenin tuvalet kullanımı için ücret aldığı görüntülendi. Normalde ücretsiz olan tuvaletler için ücret alındığını öğrenen müşteri şok geçirdi.

İşe yeni başlayan kasiyer ise ismini vermemek için elinden geleni yaparken, tuvalet kullananlardan kişi başı 5 TL talep etti. Müşteri şaşkınlığıyla birlikte cebinden çıkardığı telefonuyla o anları kaydetti. Ödeme yapmak istemediğini söylemesine rağmen, görüntülerin sonunda ödeme yapmak zorunda kaldığı ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN