Piyasa uzmanı İslam Memiş, zengin edecek yatırım aracını açıkladı! 2024 yılında köşeyi döndürecek tavsiye

Piyasa uzmanı İslam Memiş, zengin edecek yatırım aracını açıkladı! 2024 yılında köşeyi döndürecek tavsiye

Piyasa uzmanı İslam Memiş, zengin olma hayali kuran yatırımcılara önemli tüyolar vererek zengin edecek yatırımın ne olduğunu açıkladı. İşte, İslam Memiş yatırım tavsiyesi...

Finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının yükseliş trendinde olduğunu ve 2000 TL altında alım yapılması gerektiğini söyledi. Elinde altını olanların ise satışa gitmemesi gerektiğini, çünkü altının daha da değerleneceğini ifade etti.

2024 yılının ilk günlerinde gram altın fiyatlarındaki artış dikkat çekiyor. Uzmanlar, gram altının 2700 TL seviyesini aşabileceğini öngörüyor. Altın yatırımcılarına ise sabırlı olmaları ve ani kararlar vermeyerek piyasayı takip etmeleri tavsiye ediliyor. Altın fiyatlarının küresel ve yerel gelişmelere bağlı olarak yükseliş trendini sürdüreceği belirtiliyor.

İSLAM MEMİŞ 2024 GRAM ALTIN TAHMİNİ

Yurt'ta yer alan habere göre, İslam Memiş, 2024 yılında altın için tahminlerini açıklayarak şöyle konuştu:

"Ons altın 2070 dolara kadar yükseldi. 2002 ve 1995 dolar seviyeleri ihlal edildi. Buralarda test olasılığı tekrar mevcut. 2070 direncini kıramadı geriledi ama aşağıdaki alanları ilerleyen hafta takip edeceğiz. Gram altın TL 2002 lira civarında. 2006 görüldü. 2023'e ait öngörümüz böylece gerçekleşti.

1880 ilk hedefti, eğer bu kırılırsa 2000 lira görülebilir tahminlerimiz vardı. 2024 lira beklentimiz ise, 2500, 2700 ve 3000 lira gram altında. Yıl içerisinde fiyata değil, miktara odaklanacağız.

Altın 2023'ün yine birincisi, şampiyonu, yüzde 80 getirisi var. 2011'e kadar yükselen gram altınla sezonu kapattık. Gram altında çok da söylenecek bir şey yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Hani'ciler hayatımızda olmaya devam edecek yine. Onlar fiyata biz miktara bakacağız. Siz de 1 kilo altınınız varsa nasıl 2 kilo yaparım diye çalışın."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN