PKK'dan kaçan bir terörist daha teslim oldu: Toplam sayı 103'e yükseldi

PKK'dan kaçan bir terörist daha teslim oldu: Toplam sayı 103'e yükseldi

PKK'dan kopuşlar devam ediyor. Terör örgütü PKK'dan kaçan bir teröristin ikna yoluyla teslim olduğunu bildirdi. Teslim olan teröristin 2005'te terör örgütüne katıldığı ve Irak'ta faaliyet yürüttüğü belirlendi. Bu yıl içinde ikna yoluyla teslim olan terörist sayısı 103'e yükseldi.

Terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen kararlı operasyonlarla sıkışan teröristler de teslim olmaya devam ediyor. İçişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK'dan kaçan bir teröristin ikna yoluyla teslim olduğunu duyurdu.

İKNA YOLUYLA TESLİM OLDU

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde, terör örgütü PKK'dan kaçan bir örgüt mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu.

TESLİM OLAN TERÖRİST SAYISI 103'E YÜKSELDİ

Teslim olan teröristin 2005'te terör örgütüne katıldığı ve Irak'ta faaliyet yürüttüğü belirlendi. Bu yıl içinde ikna yoluyla teslim olan terörist sayısı 103'e yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN