Polisin kullandığı araçtan 52 kilo patlayıcı çıktı

Polisin kullandığı araçtan 52 kilo patlayıcı çıktı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, İstanbul'da aktif görev yapan bir polisin kullandığı araçta zula içerisine saklanmış 133 parça halinde 52 kilo 500 gram patlayıcı madde çıktı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde İstanbul'da görev yapan bir polisin kullandığı araçta araçta zula içerisine saklanmış 133 parça halinde 52 kilo 500 gram patlayıcı ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğünce Asena analiz programı üzerinden yapılan çalışmalar neticesinde, sürücülüğünü İstanbul ilinde aktif olarak görev yapmakta olan polis memurunun yaptığı araç, Yüksekova ilçesi çıkışında durduruldu. Araçta yapılan aramalarda, stepne havuzunun alt kısmına yapılmış zula içerisine gizlenmiş vaziyette 133 parça halinde 52 kilo 500 gram patlayıcı madde ele geçirildi. Konu ile ilgili gözaltına alınan şüpheli ve suç unsurları, gerekli tahkikat yapılmak üzere Yüksekova TEM Büro Amirliği görevlilerine teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN