Prim, askerlik, vergi, trafik cezası olana müjde! Resmi Gazete'de yayımlandı! Cebiniz derin nefes alacak

Prim, askerlik, vergi, trafik cezası olana müjde! Resmi Gazete'de yayımlandı! Cebiniz derin nefes alacak

Devletten borcu olanlara müjde! Yapılandırma için son tarih verildi. Trafik, vergi, prim, askerlik borcu olanlar elini çabuk tutsun. İşte yapılandırma için son başvuru tarihi

Askerlik, prim, trafik cezaları, vergi borcu olanlara yapılandırma müjdesi geldi. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre borcu olanlara yapılandırma yapabilecek. Son başvuru tarihi de yayımlandı.

BORCU OLANLAR DİKKAT! RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Resmi Gazete'de yer alan kararın detaylarına göre, devlete olan borçların yapılandırılması için başvuru, bildirim ve beyan süresi 31 Mayıs'ta sona erecekken, 30 Haziran'a kadar uzatıldı. İlk taksit ve peşin ödeme için son ödeme tarihi ise 31 Temmuz olarak belirlendi ve ek süre tanındı.

650x344-ruyada-cok-para-gormek-ne-anlama-gelir-ruyada-cok-para-bulmak-ne-demek-1632817110509-001

Yapılan düzenlemeyle vergi, prim, trafik cezaları, askerlik, nüfus işlemleri, köprü ve otoyol geçiş cezaları gibi borçlar yanı sıra daha önce yapılandırmaya dahil olmayan adli para cezaları, idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi borçları da yapılandırma kapsamına alındı.

MALİ AÇIDAN RAHATLAMA SAĞLAYACAK

Bu karar, borçlulara mali açıdan bir rahatlama sağlamayı ve borçlarını düzenli bir şekilde ödeyebilmelerini desteklemeyi amaçlamaktadır. Borçlular, bu fırsattan yararlanmak için belirtilen süre içerisinde başvurularını yapabilir ve borçlarını daha uygun koşullarda ödeme imkanı bulabilirler.

Başvuru işlemleri ve gerekli belgeler hakkında daha fazla bilgi almak için ilgili resmi kurumların duyurularını takip etmek önemlidir.

YORUMLAR (5)
5 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN