Prim, askerlik, vergi, trafik cezası olana müjde! Resmi Gazete'de yayımlandı! Cebiniz derin nefes alacak

Prim, askerlik, vergi, trafik cezası olana müjde! Resmi Gazete'de yayımlandı! Cebiniz derin nefes alacak

Devletten borcu olanlara müjde! Yapılandırma için son tarih verildi. Trafik, vergi, prim, askerlik borcu olanlar elini çabuk tutsun. İşte yapılandırma için son başvuru tarihi

Askerlik, prim, trafik cezaları, vergi borcu olanlara yapılandırma müjdesi geldi. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre borcu olanlara yapılandırma yapabilecek. Son başvuru tarihi de yayımlandı.

BORCU OLANLAR DİKKAT! RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Resmi Gazete'de yer alan kararın detaylarına göre, devlete olan borçların yapılandırılması için başvuru, bildirim ve beyan süresi 31 Mayıs'ta sona erecekken, 30 Haziran'a kadar uzatıldı. İlk taksit ve peşin ödeme için son ödeme tarihi ise 31 Temmuz olarak belirlendi ve ek süre tanındı.

650x344-ruyada-cok-para-gormek-ne-anlama-gelir-ruyada-cok-para-bulmak-ne-demek-1632817110509-001.jpg

Yapılan düzenlemeyle vergi, prim, trafik cezaları, askerlik, nüfus işlemleri, köprü ve otoyol geçiş cezaları gibi borçlar yanı sıra daha önce yapılandırmaya dahil olmayan adli para cezaları, idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi borçları da yapılandırma kapsamına alındı.

MALİ AÇIDAN RAHATLAMA SAĞLAYACAK

Bu karar, borçlulara mali açıdan bir rahatlama sağlamayı ve borçlarını düzenli bir şekilde ödeyebilmelerini desteklemeyi amaçlamaktadır. Borçlular, bu fırsattan yararlanmak için belirtilen süre içerisinde başvurularını yapabilir ve borçlarını daha uygun koşullarda ödeme imkanı bulabilirler.

Başvuru işlemleri ve gerekli belgeler hakkında daha fazla bilgi almak için ilgili resmi kurumların duyurularını takip etmek önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN