Prof. Dr. Ercan'dan deprem açıklaması geldi! Daha büyüğüne hazır olun... Kuzey Anadolu Kırığı geriliyor...

Prof. Dr. Ercan'dan deprem açıklaması geldi! Daha büyüğüne hazır olun... Kuzey Anadolu Kırığı geriliyor...

Çankırı'da meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan uyarı geldi! Kuzey Anadolu Kırığının gerildiğini söyleyen uzman isim, daha büyüğünü işaret etti. İşte deprem açıklaması...

BURAK ÖZTOPRAK

Deprem ülkesi olan Türkiye'de, yeni bir deprem meydana geldi. Halkı korkutan sarsıntıların ardından Prof. Dr. Ercan açıklama yaptı. Daha büyüğüne hazır olun uyarısı verildi.

KORKUTAN UYARI GELDİ

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen büyük Kahramanmaraş depreminin ardından, dört bir yandan deprem haberleri geliyor. Son aylarda yükselen ve sıklaşan sarsıntılar arasında Marmara'nın ardından Çankırı yer aldı. Kısa süre önce Çankırı'da meydana gelen deprem hakkında Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ndan korkutan uyarı geldi.

son-dakika-afad-malatya-puturgede-47-buyuklugunde-deprem-son-depremler-rsgk.webp

GERİLİM DEVAM EDİYOR

27 Aralık 2023 tarihinde, saat 16.04'te meydana gelen Çankırı depremi ülke gündemine korku verici bir giriş yaptı. Depremin merkezi ise Çankırı'nın Ilgaz ilçesi oldu. Ankara'dan hissedilen sarsıntı hakkında ilk açıklama geldi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın açıklamalarına göre, Kuzey Anadolu Kırığında gerilim devam ediyor.

DAHA BÜYÜĞÜNE HAZIRLANIN

İlerleyen süreçlerde Bolu - Gerede - Çankırı arasında M6.0 ya da M6.8 büyüklüğünde deprem olabileceğini işaret etti. Ne zaman gerçekleşeceği konusunda bir fikir sahibi olmadığını söyleyen deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan, "Sağlam yerde, sağlam çelik yapı, güçlü ekonomi" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN