Prof. Dr. Naci Görür'den Bolu depremi açıklaması: 99'dan beri bekliyorduk...

Prof. Dr. Naci Görür'den Bolu depremi açıklaması: 99'dan beri bekliyorduk...

Bolu'da meydana gelen 4.8'lik depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, depremin KAF zonu içerisinde olduğunu belirterek "Bu deprem KAF’ın 1999 depremlerinde kırılmayan bir kesiminin kırılması ile oluştu. Buranın kırılmasını zaten beklediğimizi söyleyip yazıyorduk" dedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) açıklamış olduğu verilerine göre; Bolu Merkez'de saat 13.55'te 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

8.13 kilometre derinlikte gerçekleştiği kaydedilen deprem İstanbul, Ankara, Düzce Kocaeli ve Sakarya başta olmak üzere birçok ilden hissedildi.

Prof. Dr. Naci Görür, bugün Bolu'da meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 4.8 büyüklüğündeki depreme ilişkin olarak, "Buranın kırılmasını zaten beklediğimizi söyleyip yazıyorduk" dedi.

Naci Görür Twitter hesabından şu bilgileri paylaştı:

"Kızılağıl-Bolu’da 4,7 deprem oldu. Deprem KAF zonu içerisinde. Bu deprem KAF’ın 1999 depremlerinde kırılmayan bir kesiminin kırılması ile oluştu. Buranın kırılmasını zaten beklediğimizi söyleyip yazıyorduk, sevgiyle"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN