Fazla gelen sütüyle öyle bir şey yaptı ki zengin oldu! Paraya para demiyor, kapış kapış satılıyor

Üç çocuk annesi 31 yaşındaki kadın, ilk çocuğuna hamile olduğu sırada fazla gelen sütünü, arkadaşının tavsiyesiyle ilginç bir alanda değerlendirdi. Kazandığı parayla bugün fabrika sahibi olan kadın, başka hamile kadınlardan aldığı anne sütüyle üretime devam ediyor. İşte, girişimci kadının kendi sütünü kullanarak ürettiği o ürün...

ABD'nin Ohio eyaletinde yaşayan 31 yaşındaki Taylor Robinson, ilk çocuğuna hamile olduğu dönemde sütü fazla geldi. Robinson'a bir arkadaşı, fazla gelen sütünü değerlendirebileceğini söyledi.

anne-sutunden-sabun-yapti-1.jpg

KENDİ SÜTÜNDEN SABUN ÜRETTİ

Robinson'ın arkadaşı, kendisinden fazla sütüyle sabun yapmasını istedi. Bu istek, başlarda tuhaf gelse de arkadaşının tavsiyesi üzerine kendi sütünden yaptığı sabunu satan Taylor, işleri kısa zamanda büyüttü.

anne-sutunden-sabun-yapti-2.jpg

100 BİN DOLAR KAZANDI

Üç çocuk annesi olan Taylor Robinson, şimdiye kadar kendi sütünden yapıp sattığı sabunlardan 100 bin dolarlık gelir elde ederken, kendine ait bir sabun fabrikası da kurdu.

anne-sutunden-sabun-yapti-6.jpg

DİĞER KADINLARIN SÜTÜNÜ SATIN ALIYOR

Fabrikasında diğer kadınlardan satın aldığı sütleri kullanarak sabun üretmeye devam eden Robinson'ın üretimini gerçekleştirdiği sabunların, cilt kızarıklığı, kuruluğu ve diğer cilt hastalıklarına iyi geldiği belirtiliyor.

anne-sutunden-sabun-yapti-5.jpg

anne-sutunden-sabun-yapti-3.jpg

anne-sutunden-sabun-yapti-4.jpg

İlgili Haberler