Bolu'da deprem |Son depremler

Bolu'da deprem |Son depremler

Bolu'da saat 13.55'te meydana gelen 4.8'lik depremin ardından bölgede artçılar sürüyor. AFAD, Bolu'da saat 19.36'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

Bolu'da saat 13.55'te meydana gelen 4.8'lik depremin ardından AFAD verilerine göre saat 19.36'da 3.9 büyüklüğünde bir artçı deprem daha kaydedildi. Yerin 7.1 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem kent genelinde hissedildi.

AFAD SON DEPREMLER

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN