Prof. Dr. Orhan Şen 31 Aralık 2023 için kötü haberi verdi: Türkiye'de kimse beklentiye girmesin

Prof. Dr. Orhan Şen 31 Aralık 2023 için kötü haberi verdi: Türkiye'de kimse beklentiye girmesin

31 Aralık'tan önce gelir mi? diyerek herkes bekliyordu. Prof. Dr. Orhan Şen “üzücü haberim var” diyerek kötü haberi verdi. Kimse beklentiye girmesin ucundan bile görünmeyecek. İşte tüm detaylar…

Uzun süredir herkesin dört gözle beklediği kar yağışları için kötü haber geldi. Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı bir paylaşım ile birlikte üzücü haberi verdi. Kurak bir süreçle boğuşan Türkiye, bir süre daha kurak havalara devam edecek gibi duruyor. İşte tüm detaylar…

KİMSE BEKLEMESİN

Yılbaşından önce kar beklentisi olan milyonlarca vatandaş hayal kırıklığına uğradı. Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte Türkiye'nin üzücü tablosunu paylaştı. Yılbaşına kadar kar beklentisi olmadığını dile getiren uzman isim, kar olmadığı gibi Yağmur beklentisi bile olmadığını söyledi. Kar yağışlarının yalnızca İstanbul'da değil Türkiye'nin hiçbir yerinde olmadığını dile getiren Şen, “Yağmur bile yok” diyerek Türkiye'de bir süre daha yağış olmadığını işaret etti.

kar-yagisi-2.jpgProf. Dr. Orhan Şen, sıcaklıkların ortalamanın 3 ile 4 derece üzerinde olacağını belirtti. 31 Aralık 2023 tarihine kadar kar beklentisi olmadığını ifade eden Şen, bir hafta içerisinde değişim yaşanmasına umut ettiğini dile getirdi. Tatil planı olanların planlarını yeniden gözden geçirmesi gerektiğini belirten Şen, “Daha 1 hafta var umarım değişir. Şimdi görünen böyle. Tatilinizi tekrar gözden geçirin” dedi.

orhan-sen-kar.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN