Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Trabzon için son uyarı! Can ve mal kaybı çok yüksek olacak dikkat... Herkes önlemini alsın

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Trabzon için son uyarı! Can ve mal kaybı çok yüksek olacak dikkat... Herkes önlemini alsın

Türkiye yaşadığı Kahramanmaraş depremleri ile büyük bir yara almış durumda. 11 ilde büyük yıkımlar meydana gelirken binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Deprem uzmanlarından yaşanan deprem sonrası peş peşe uyarılar gelirken vatandaşlar 'Türkiye'de hangi illerde deprem bekleniyor?' sorusunu araştırmaya başladı. Prof. Dr. Osman Bektaş'tan korkutan uyarı geldi. Trabzon için korkutan uyarı. Can ve mal kaybı çok yüksek olacak! Herkes önlemini alsın. Taş üstünde taş kalmayacak!

FADİME ÇAĞLA TAŞCI

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinde binlerce vatandaşımızı kaybettik. Yaşanan korkunç felaket sonrası gözler İstanbul ve Marmara depremine çevrilmiş durumda. Vatandaşlar 'Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Türkiye'nin hangi illerinde deprem bekleniyor?' sorusunu araştırırken Prof. Dr. Osman Bektaş'tan korkutan uyarı geldi. Trabzon için son uyarı! O tarihte deprem bekleniyor. Can ve mal kaybı çok yüksek olacak! Herkes önlemini şimdiden alsın. İşte deprem uzmanı Osman Bektaş'ın açıklamaları...

CAN KAYBI 45 BİNİ AŞTI

Türkiye yaşadığı iki büyük depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis ve Malatya'da büyük yıkıma yol açtı. Yaşanan depremlerde binlerce bina yıkılırken can kaybı 45 bin 968'e yükseldi.

jhhjjh-24.jpg

DEPREM UZMANINDAN TRABZON İÇİN SON UYARI: HERKES ÖNLEMİNİ ALSIN

Yaşanan deprem felaketinin ardından deprem uzmanlarından gelen uyarılar merak konusu oldu. Vatandaşlar 'Türkiye'de en riskli bölge neresi? Hangi ilde deprem bekleniyor?' sorularını araştırırken Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Trabzon için son uyarı geldi. Can ve mal kaybının çok yüksek olacağını ifade eden Bektaş, herkesi uyardı.

hjjhjh-65.jpg

CAN VE MAL KAYBI ÇOK YÜKSEK OLACAK!

Sosyal medya hesabından yeni bir uyarıda bulunan Prof. Dr. Osman Bektaş, "TRABZONUN DEPREM GÜVENCESİ Resmi Deprem Tehlikesi Haritasına göre olasılı en büyük deprem 6,6 dır. Yapı stoğunun deprem yönetmeliğine uymaması, heyelan çekincesi, çok katlı binalar, zayıf zemin, deprem büyütmesi ve sıvılaşma nedeniyle deprem riski (can- mal) kaybı yüksektir." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN